ERVARING CURSISTEN

 

Sinds 3 jaar neem ik deel aan de ashtanga yoga lessen. Ik voel dat het zowel mijn lichaam als geest goed doet. Door de oefeningen voel ik me lichamelijk sterker, heb ook nauwelijks nog blessures bij tennis en hardlopen. Ook kan ik de dagelijkse beslommeringen steeds beter los laten tijdens en na de oefeningen,

waardoor ik nog lekkerder in mijn vel zit.

 

Ineke

 

Ik had geen enkele ervaring met yoga, ben nu ongeveer een half jaar geleden begonnen met yin yoga en wil niet meer zonder! Bianka geeft heel duidelijk uitleg en corrigeert houdingen erg goed. En dat alles in een ontspannen, open sfeer.

 

Gera 

 

Enige tijd geleden ben ik, naast mijn hardlooptrainingen, begonnen met Ashtanga yoga. Dit bleek voor mij een enorm prettige manier om mijn spieren krachtiger en soepeler te maken. Vooral in combinatie met de ontspannende werking, die deze vorm van yoga op mij heeft, is dit voor mij een ideale vorm van beweging. En dit alles onder zeer deskundige begeleiding van Bianka. 

 

Lizette

 

Ook gedurende een moeilijke periode in mijn leven bleef ik trouw yoga beoefenen, het heeft mij enorm goed gedaan. Even je beslommeringen opzij zetten en tijd maken voor jezelf om daardoor weer energie  te krijgen. Een echte aanrader!

 

Wilma

 

Yoga geeft me rust in mijn lijf en rust in mijn hoofd. Door te ontspannen tijdens de yogales kan stress mijn lichaam verlaten. Daardoor zit ik lekkerder in mijn vel. Het is echt een uurtje voor mezelf. Yoga heeft zo’n positieve uitwerking op mijn lichaam en geest dat ik thuis nu ook regelmatig  yoga-oefeningen doe.

 

Christa

 

Elke keer als ik terug kom van de ashtanga yoga krijg ik energie en heb ik goede zin, Elke keer weer, om bewust goed voor mijn lichaam te zijn.  Bianka geeft je heel veel persoonlijke verbeteringen om de oefening nog beter neer te zetten waardoor het elke keer weer een uitdaging is. In mijn dagelijks leven merkt ik dat  mede door yoga, ik beter in mijn vel  zit.

  

Karin

 

Ik ben ongeveer een jaar geleden overgehaald om een keer een proefles te gaan volgen bij Bianka. Ik was erg sceptisch en had nooit gedacht dat Yoga iets voor mij zou zijn. Ik volg de Asthanga Power Yoga lessen en ben helemaal om. Ik merk dat mijn lichaam soepeler wordt en mijn houding verbeterd, wat ook tijdens het beoefenen van mijn hobby, paardrijden, goed van pas komt.

 

Henriëtte

 

Ik ben enkele jaren geleden met yoga begonnen op aanraden van mijn schoondochter.
Ik had bij Yoga altijd een beetje het idee dat het niks voor mij zou zijn, maar  nu zou ik niet meer zonder kunnen. Ik ga het liefst op maandagmorgen, dat vind ik het mooiste begin van de week, zo'n luxe!!

 

Miep