OPEN LESSEN 2017

Maak kennis met  Yin Yoga! 

 

Maak binnen 6 weken kennis met een rustige vorm van yoga. Bij de Yin yoga lessen worden posities (zittend en liggend) langer vastgehouden (2 tot 5 minuten), zo kom je op een zachte manier de houding in waarin je leert je spieren volledig te ontspannen. Geef je over en observeer.

Data open lessen: 

dinsdag 19 september 2017

19.00 - 20.15 uur

woensdag 20 september 2017

 

09.00 - 10.15 uur

 

 

Mocht je na de gratis en vrijblijvende proefles verder willen, dan kun je voor het zesweekse proefabonnement kiezen. 

 

Kosten proefabonnement (6 yogalessen):  € 57,-.

Maak kennis met  Ashtanga Yoga! 

Maak binnen 6 weken kennis met Ashtanga Yoga, een dynamische vorm van yoga. Je leert de basisbeginsels van de ademhalingstechniek en houdingen. Ashtanga Yoga maakt je sterker, het zorgt voor meer ontspanning en meer balans. Gewoon een keer uitproberen! 

Data open lessen: 

donderdag  21 september 2017

 

19.00 – 20.15 uur

 

Mocht je na de gratis en vrijblijvende proefles verder willen, dan kun je voor het zesweekse proefabonnement kiezen. 

 

Kosten proefabonnement (6 yogalessen):  € 57,-

 

 

 

Maak kennis met pilates lessen!

 

Wat doe je in een pilates les?

 

Pilates wordt al bijna 100 jaar over de hele wereld beoefent door jong en oud, man en vrouw, geblesseerd en topfit. Het verhoogt het concentratie vermogen, geeft rust door de concentratie en aandacht voor de bewegingen. Werkt stabiliserend voor vooral het bovenlichaam, traint de diepliggende houdingsspieren, de rechte buikspieren, de schuine buikspieren en de rug. Mobiliserend en stabiliserend voor het bekken en de schouders. Er wordt zoals bij de yoga veel aandacht besteed aan de adem. Aandacht voor de adem en de beweging zorgt voor  verdiepen van de beweging (intensie).  De aandacht voor adem maakt de mind kalm en het uitvoeren van de bewegingen lichter. En je stapt vitaal en bruisend van de energie weer naar buiten.

 

Data open lessen :

 

 

woensdag 20 september 2017

 

19.00 – 20.15 uur

 

donderdag 21 september 2017

 

09.00 - 10.15 uur 

 

vrijdag 22 september 2017

 

09.00 - 10.15 uur 

 

Mocht je na de gratis en vrijblijvende proefles verder willen, dan kun je ook vanaf september voor het zesweekse proefabonnement kiezen. 

 

Kosten proefabonnement (6 pilateslessen):  € 57,-

 

  

 

 

 Maak kennis met  Zwangerschaps Yoga!

 

Zwangerschapsyoga volg je om gezond zwanger te zijn. Het bereidt het lichaam en de geest voor op de bevalling, het brengt je in contact met je lichaam en jezelf en het neemt eventuele stress en/of spanning weg. Dat alles komt jou en je ongeboren kindje zeer ten goede. Als je al in week 14 zit, is er eigenlijk geen excuus om niet meteen te beginnen. De oefeningen tijdens de zwangerschapsyoga zijn vriendelijk en zacht. Ze maken je sterk en lenig, corrigeren je houding en geven je een goed gevoel. Alle yogahoudingen zijn erop gericht het lichaam actief te houden, ze minimaliseren de eventuele ongemakken en je traint spieren die je (straks) met je dikke buik en tijdens de bevalling hard nodig hebt. Zwangerschapsyoga helpt je ook te ontspannen en gezond te ademen en ook dat komt straks bij de bevalling goed van pas.

Data open les: 

vrijdag 22 september 2017

19.30 - 20.30 uur