Workshop ouder-kind yoga!

 

Op zaterdag 24 juni 2017

 

Tijdstip:  10.00 tot 11.00 uur

 

Kosten: € 17,50

 

In deze ouder-kind yoga workshop gaat het vooral over quality time met je kind. Alle kinderen vanaf 6 tot 9 jaar zijn welkom met een ouder, verzorger, oma of opa, of gelijk wie een uurtje plezier wel ziet zitten!

Deze workshop biedt de mogelijkheid om je kind kennis te laten maken met yoga. Voor het kind zal yoga bijdragen aan een groter zelfvertrouwen, zich gezien en veilig voelen.

U en uw kind zullen ervaren hoe fijn het is om aandacht te hebben voor elkaar en om samen plezier te maken. En hoe fijn het is om stilte en rust te ervaren.

 

Tijdens deze workshop gaan we het volgende doen:

*warming-up oefening

*concentratie/ademhalingsoefening

*houdingen in tweetallen

*elkaar masseren

*eindontspanning, d.m.v. meditatie.

 

Een heerlijke les dus om op te laden en tot rust te komen.

 

We hopen dat jullie erbij kunnen zijn!

 

Over de gastdocent: Joke van Loon

 

Joke vertelt: “Ik woon samen met mijn man al 33 jaar in Beek en Donk. We hebben vier volwassen zonen, die ook alweer samenwonen. Ruim tien jaar beoefen ik met veel plezier asthanga yoga. Het heeft mij al veel goeds gegeven. Andere hobby’s zijn: zingen in een koor, veel sporten (crossfit) en ik lees graag. Omdat ik het leuk vind om iets met kinderen te doen, heb ik 2 jaar geleden de opleiding tot kinderyoga docente gevolgd bij Arterre in Nijmegen. En inmiddels de nodige ervaring opgedaan, o.a. op basisschool de Raagten in Beek en Donk en in Gemert heb ik een keer 2 maanden een kinderyoga juf vervangen.”

 

 

Inschrijven!